Green kitchen stories

Home / Madkultur / Green kitchen stories

Det dansk-svenske par David Frenkiel og Luise Vindahl er de nyeste stjerner på himlen, når det gælder spændende vegetarmad. Deres blog, Green Kitchen Stories, har kultstatus og inspirerer stadig flere mennesker verden over til at lave lækre, sunde og grønne måltider af 100 procent naturlige råvarer.

I bogen Green Kitchen Stories deler de over 100 af deres bedste opskrifter og personlige favoritter. Bogen fokuserer på sunde, lækre og enkle vegetarretter. Hvad enten du er vegetar eller ej, er denne kogebog med over 100 opskrifter en dejlig måde at få (endnu) mere grønt ind i hverdagen!

Se mere på deres blog: http://www.greenkitchenstories.com/

Her et forslag fra deres blog til en god start på dagen:

Green Breakfast Bowl (2 personer)

1/2 avocado

1/4 fennikel

1/2 håndfuld spinat eller grønkål

1/2 skive frisk ingefær

1 æble (eller banan, hvis du foretrækker det sødere)

2 skiver ananas

1 spsk physsilium, hamp, hør eller chiafrø

1 kop mandelmælk eller iskoldt vand

Kom alle ingredienser i en god blender og blend indtil smooth. Hæld i skåle og top med frø, nødder eller granola.

Varm Lemon Drik (2 personer)

2 kopper varm vand

2-4 skiver økologisk citron

Vandet opvarmes som til te, behøver det ikke at koge. Hældes i kopper og tilsættes citronskiver.

Se mere på: http://www.greenkitchenstories.com/green-breakfast-bowl/